Jump to content

Carter

Founder
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Carter last won the day on July 16

Carter had the most liked content!

About Carter

 • Rank
  CEO & Founder
 • Birthday 01/22/1999

Contact Methods

 • Facebook
  www.gta-samp.ro
 • Skype
  marius98man

Recent Profile Visitors

2,588 profile views
 1. Salut, am găsit la spawn un jetpack, am dat /report "Am găsit jetpack la spawn", l-am luat să mă plimb si peste 5 minute iau ban permanent pe IP de la de TheFlash

  Numele în joc este SolDaT.VSPWR 

 2. Salut Carter, am si eu o problema cu contul, mi-am uitat parola, ma poti ajuta? Ca panel-ul nu merge.

  1. Carter

   Carter

   Numele 

  2. Casius

   Casius

   Casius numele la cont.

 3. carter frt scoate mi banu pe PTR cand intru pe srv imi zice ca expira azi la ora 8:30 si este 10:00 si nu merge sa intru  mersi.

  1. Carter

   Carter

   Ai fost debanat

 4. Propunere respinsa !
 5. Suntem in cautare de moderatori de sectiunii pe forum, cine este interesat sa aplice sau astept un PM http://gta-samp.ro/forum/index.php?/topic/1466-regulament-model-aplica-pentru-grad/

 6. La Multi Ani iubirea mea ❤️❤️❤️ 

  1. Sorin

   Sorin

   @andreea La multi ani!

  2. andreea

   andreea

   Multumesc din suflet !! 

    

 7. Suntem in cautare de un web developer & pawn developer cu experienta, daca sunteti interesati lasati un PM pe forum sau discord, Multumesc.

 8. Salut, data viitoare rog sa respecti modelul de postare ! Spune-mi exact ce fel de misiuni nu iti functioneaza[comanda].
 9. 3 ani de gta-samp.ro 🥂

   

 10. Actualizare #2.3.6 - by SiRIUS - Am rezolvat un bug ce tinea de afisarea textului la intrearea intr-un vehicul personal. - Am adaugat 5 noi verificari sistemului rainbow. (s-ar putea sa mai fie un mic bug la vechile vehicule. Insa asta dispare in timp.) - Am eliminat questul valentine's day. - Am eliminat si pickup-ul arsenal cu arme. - Am rezolvat o problema ce tinea de adaugarea banilor in banca. (acum daca ai peste $2,100,000,000 nu mai poti adauga bani.) - Am rezolvat o problema ce tinea si de scoaterea banilor din banca. (am adaugat aceiasi mecanica scrisa mai sus.) - Am reglat + sincronizat cateva variabile ce depasea gabaritul de definitie. (in unele cazuri trimitea query in baza aiurea.) - Am rezolvat 3 debuguri aratate in log-guri la publicurile OnPlayerConnect, OnPlayerStateChange si la OnPlayerDeath. - Am adaugat o verificare noua si o fixare atunci cand esti spawnat aiurea la grove. - Am adaugat o protectie anti ping + o noua verificare anti ping la sistemul de anticheats. - Am trecut mai multe functii pe iteratori, asta ajutand serverul sa se miste mai ok. - Am micsorat + recalculat multe query ce tinea de salvarea datelor in baza. - Am adaugat un nou quest de primavara (spring quest) ce v-a fi activ aprox. 1 luna. - Am adaugat un nou interest. (acum vei primi interest indiferent de cati bani ai in banca.) - Am rezolvat mai multe erori ce tinea de buna desfasurare a serverului. - Am adaugat + gandit un nou tip de return pt dialogurile input. (era o problema in special la trade. Acum pare sa fie ok)
 11. Carter

  FAZAN

  Năluca
 12. Quote

   

  am o intrebare,cum trebuie sa scriu sa gasesc interioarele ?Ajuta ma !


   

  am o intrebare,cum trebuie sa scriu sa gasesc interioarele ?Ajuta ma !

  1. Carter

   Carter

   Presupun ca te referi la aceste interioare : 

    

 13. Propunere respinsa, Nu este un server de tip Godfather, si nu va fi.
 14. Partea cu kick-ul dupa o anumita perioada, va fi adaugat cand sunt peste 200 jucatori online. La contracte nu se va pune cand acel jucator este afk, se pun celor care sunt pe joc.
×
×
 • Create New...