Jump to content

LayeR.

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

LayeR. last won the day on May 10

LayeR. had the most liked content!

About LayeR.

 • Rank
  Community Manager
 • Birthday 05/06/1998

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. Aplicatii Helper deschise !

   

 2. Interesant. Multumim pentru postare!
 3. Iti multumesc frumos! Am ales-o pe cea care mi s-a parut cea mai reusita. Felicitari!
 4. Doresc (Avatar/Semnatura/Banner/Logo): Semnatura Imagine (Obligatoriu): Nu am niste stock-uri prin PC, insa las la alegerea designer-ului. In principiu, doresc o semnatura cu fundal de GTA V. Text: Community Manager - Gta-Samp.Ro Dimensiune: 500x200 Alte Precizari?: Cu multumiri, fireste!
 5. Felicitari! Frumoase creatii.
 6. Salutare, Daca sunteti mai daltonisti, asa ca fratele LayeR, va retransmit mai jos punctele, dar cu rosu :)). Succes in cautarea oualor de paste !
 7. LayeR.

  Cadou LayeR

  Multumesc !
 8. Dragi jucători, Pornim împreună cu voi, într-o nouă aventură frumoasă, creativă și interesantă. Deoarece avem în cadrul comunității o multitudine de băieți, dar și de fete, care se joacă zilnic pe server-ul de SA:MP, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea tuturor de a câștiga diferite premii, foarte simplu și rapid. Ce trebuie să faceți ? Înscrieți-vă printr-un PM pe forum către mine, folosindu-vă de modelul de postare de mai jos; Luați un instrument de scris (la alegerea voastră) și scrieți pe o coală A4, textul: GTA-SAMP.RO; Efectuați un selfie sau rugați o persoană să vă ajute cu fotografia; Fotografia trebuie să vă cuprindă pe voi, împreună cu hârtia A4, pe care este scris textul de mai sus; Fotografia vă rog să o încărcați pe site-ul www.imgur.com și să o trimiteți printr-un PM pe forum, către mine, în modelul de postare. Model de postare Nickname pe server: Vârstă: Ce vei face cu premiul in-game, dacă vei fi declarat câștigător / câștigătoare ?: Fotografia de participare: Premii MISS GTA-SAMP.RO 300 diamante; 50.000.000$; grad personalizat forum; grad personalizat panel; grad personalizat discord; personal vehicle (Comet - roz); 3 cutii legendare, 2 epice și 1 normală; PREMIU DE PARTICIPARE: 50 diamante MISTER GTA-SAMP.RO 300 diamante; 50.000.000$; grad personalizat forum; grad personalizat panel; grad personalizat discord; personal vehicle (Bullet - albastru); 3 cutii legendare, 2 epice și 1 normală; Înscrierile sunt deschise până în data de 20.04.2020 ! Sesiunea de votare pentru Miss & Mister, se deschide în data de 21.04.2020 ! Câștigătorii vor fi declarați în data de 23.04.2020 ! Succes tuturor participanților ! Cu stimă, LayeR. - Manager Comunitate
 9. Topic mutat in sectiunea "Discutii generale - Server."
 10. Iti multumesc frumos.
 11. Doresc (Avatar/Semnatura/Banner/Logo): Avatar Imagine (Obligatoriu): https://imgur.com/a/WkGOQGT Text: LayeR. Dimensiune: 150x300 Alte Precizari?: Designer-ul care se va ocupa de aceasta cerere, astept sa ma surprinda :))
 12. LayeR.

  [Portofoliu] navik

  Frumoase lucrari. Keep working.
 13. LayeR.

  FAZAN

  Ornamente
 14. Re baietii. Mi-ati simtit lipsa? =))

  1. Show previous comments  1 more
  2. LayeR.

   LayeR.

   Stai linistita Andreea, ca nici mie de tine =))

  3. Andreea.Catalina

   Andreea.Catalina

   Bine...

×
×
 • Create New...