Jump to content

Kanima

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kanima last won the day on May 29

Kanima had the most liked content!

2 Followers

About Kanima

 • Rank
  Membru Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu sunt din Prahova.
 2. Kanima

  Mustar sau ketchup

  Muștar la orice oră.
 3. Stau între 10-12 ore in fața calculatorului, în timp de vacanță.
 4. Nickname: Kanima Detalii despre sugestie: As vrea, daca se poate ca hitmanii sa poata da /undercover si in own house/rent. Poza/Filmare cu idee: - Alte precizări: Sper sa se adauge!
 5. Nickname: Kanima Detalii despre sugestie: Aceste video-uri sunt din partea lui Electro, nu eu sunt cel ce le-a facut, totusi trebuiesc rezolvate aceste 2 lucruri. Poza/Filmare cu idee: As vrea sa fie adaugate aceste 2 chestiuni: 1. Co-liderul sa aibe acces la leader panel pe PANEL: 2. Co-liderul sa aibe acces la /fwarn player si /uninvite player deoarece se pare ca acestia trebuie sa fie on pentru a folosii comenzi in /sm, iar comenzile pot fii folosite doar de lider: Alte precizări: Sper sa fie adaugate, multumesc pentru atentie!
 6. Nickname: Kanima. Detalii despre sugestie: Propun stackerea contractelor, adica atunci cand cineva pune de mai multe ori bani pe aceeasi tinta sa se poata aduna banii. Poza/Filmare cu idee: Alte precizări: Sper sa se adauge!
 7. Pro Tow Truck Company (TTC)
 8. Nickname: Kanima. Detalii despre sugestie: As vrea sa bagi acest sistem crate si in /tog pentru ca ocupa foarte mult din chat, iar la bonusuri este mereu chatul full. Poza/Filmare cu idee: https://www.youtube.com/channel/UCOVI0bl2NCA7iM50oCd9KtA?view_as=subscriber Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat!
×
×
 • Create New...