Jump to content

xVicu

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Nickname: xVicu Detalii despre sugestie: /requestevent prin care playerii pot realiza eventuri cu aprobarea adminului. La ce crezi ca ajuta aceasta sugestie :Unii playeri care au posibilitate sa ajute alti playeri + funny + mai multe eventuri pe server. Poza/Filmare cu idee:https://imgur.com/undefined Alte precizări:
 2. Nickname:xVicu Detalii despre sugestie: 1.Poate de schimbat sistemul asta de insula pe una in care sa se poate locui cu case ceva mai speciale etc. 2.Sistemul de /bid (licitatii) daca un player nu intra pe server x zile casa / biz sa-i fie scos la licitatie.Gen licitatiile sa aiba loc in ziua x intr-un interval de ore. 3.Totusi imi pare tentant sistemul de garaj. 4.un buton prin care sa spawneze toate masinile o data,si la 10-20 min sa fie despawnata masina de la ultima utilizare. 5.Sa fie adaugat job goal , respectiv playerii vor lucra mai mult pe la joburi. 6. Masinile de la NPC vehicle points sa fie gen 3 masini, iar la un interval de 1-2 luni sa fie schimbate , respectiv apar mai multe masini rare pe sv . La ce crezi ca ajuta aceasta sugestie :Va mai reduce din starea asta de plictiseala pe server, va atrage mai multi playeri sper, si pentru un gameplay mai funny. Toti asteptam mereu ceva nou. Poza/Filmare cu idee:nu e nevoie. Alte precizări:sper sa fie acceptate si revin cu alte sugestii.
 3. Pro imi pare ceva fain
 4. O propunere e sa adaugazi stock la masini din ds sa aiba o limita astfel se va porni bizul pe sv si playeri vor interactiona mai mult intre ei.Si astfel de adaugat un sistem de vehicle marketplace in care sa poti lasa masina la vamzare in acea parcare amenajata cu suma dorita pentru o suma setata de voi. 2. Sa bagati vouchere prin care playerii sa poata vinde diamante altor playeri. 3.Un quest zilnic care sal putem face la 24 ore diferenta astfel vom avea ocupatie pe sv nu cer premiu mare 2-10 diamante i suma de bani si rp ca un ecemplu se premiu. 4 . si totusi mai optez pentru sistemul de garaj. 5.sistemul de apartamente sunt multe blocuri inalte in san andreas jn care am putea locui.
 5. xVicu

  propunere

  salut ieri am intampinat asa o problema. ploitia sta cu radarul dar noi playerii nu avem comanda /speedlimit deci asta ar fi prima propunere de adaugat comanda /speedlimit. 2.A doua propunere este de a adauga sistemul de garaj pt ca iar am intampinat o problema astea de la TTC mi-au tractat masinele din fata casei(nu stau in drum). Altii au zis ca daca se baga garajele degeaba mai este ttc, ba nu pt ca TTc nu e factiune care sati tracteze masinile din fata case,ci care stau pasracte aiurea in mijlocul drumului. Mai revin cu propuneri sper sa le acceptati pe astea 2.
 6. Salut asa ca o propunere este sa scoateti fuel la maverick sau sa bagati cumva sa putem alimenta de pe acoperisul benzinariei . Pana alimentezi maverick il bubui de 10 ori.
×
×
 • Create New...