Jump to content
GTA-SAMP COMUNITY

yulyan12 158 ore jucate


Recommended Posts

Numele contului, nivelul și orele jucate: Contul se numeste yulyan12 are level 25 si 158 ore jucate
— Conturi anterioare pe server:Am mai avut un cont si se numea yulyan1234
— Intervalul de timp în care jucați:Nu am un anumit timp in care sa ma joc,dar de obicei ma joc 7-10 ore in fiecare zi
— Vârsta și biografia reală: Ma numesc iulian locuiesc in orasul Buzau si am frumoasa varsta de 14 ani
— Trei rânduri din biografie traduse în engleză:De cat sa scriu in limba engleza cu google translate mai bine zic direct ca sunt pareza la engleza!Recunosc,nu am de ce sa mint!
— Sancțiuni primite (mute, jail, suspend, warn, ban) și explicația voastră pentru ele:Ban cheats tw acele cheturi nu le aveam in pc ci in o aplicatie "last activity" de acolo nu se poae sterge nimic,warn cand eram la inceput de "trai" pe acest sv minunat am fost la un event, am vorbit neintrebat, si am luat warn
 — Facțiuni în care ați deținut minim rank 3 și vechimea în acestea:Nu am avut rank 3 in nicio factiiune am vrut sa le incerc pe toate si de asta nu stateam mai mult de 2-3 saptamani in factiunea respectiva
— Facțiuni din care ați ieșit cu FP și motivul acesteia:Hitman agency uninvite greseli multiple si lspd quitgrop motiv:( am vrut sa vad cum este intr-o mafie)

—  Puteți petrece MINIM 5 ore zilnic timp în care să vă faceți datoria de Helper?: Da,desigur
— De ce doriți funcția de Helper, cu ce credeți că sunteți mai bun decât restul candidaților și de ce ar trebui să vă acceptăm pentru o astfel de funcție?:Imi doresc functia de helper pentru ca vreau sa ajut playeri care sunt nelamuriti in legatura cu diferite chesti,nu cred ca sunt mai bun ca nimeni dar ar trb sa ma accepta-ti intro astfel de functie pentru ca acest sv are nevoie de "oameni" activi care sa ajute jucatori incepatori de SA-MP!
— Mai doriți să ne oferiți anumite detalii sau să ne spuneți ceva?:Nu cred ca mai e noveie de niciun detaliu in mare am spus totul despre mn si contul meu! 

(!) La urmatoarele intrebari, esti rugat sa raspunzi ca si cum ai raspunde la un [/n]. (!)

1. Cum poti face bani cel mai repede pe acest server ?Poti sa face bani usor si repede lucrand la un job,pentru a alege un job tasteaza comanda [/jobs] pentru a alege un job.

2.Ce trebuie sa fac ca sa conduc ?Ca sa conduci trebuie sa detii permisul auto,pentru a lua tasteaza comanda [gps>Los Santos>Other Location>DMV Auto].

3.Cum pot devenii Mafiot/Asassin/Politist/Taxi etc?Pentru a face acest lucru tasteaza tasteaza comanda[/panel] si alegati factiunea dorita

4.De unde pot cumpara arme /Cum pot procura licenta de arme?Poti cumpara arme de la Guns Shop,Poti procura licenta de arme de la primarie [gps>Los Santos>Other Location>City Hall LS].

5. Unde se vinde pestele ?Pentru a face acest lucru foloseste comanda [gps>Sell Fish Location]

6. Ce trebuie sa fac ca sa fac level ?Ca sa faci levelCa sa faci level iti trebuie Respect points iar Respect points se primesc de la PayDay/Crate-uri si Roll.

7. De unde pot cumpara o masina ?Poti cumpara o masina de la dealership[GPS-Los Santos-other location-Dealership).

8. Ce fac daca un jucator ma injura ?Dacă un jucător te înjura poți face o reclamație pe panel.

9. Vreau si eu numele cu VIP, cum fac ?Pentru a face acest lucru foloseste comanda [/shop>Vip Acount

10. Unde bag banii in banca ?Daca vrei sa depositezi banii la banca intra in aceasta si floseste comanda[/deposit si suma  pe care doresti sa o depozitezi]

11.Cum raportez un codat online sau un player care ma omoara abuziv ?Pentru a face acest lucru foloseste comanda [/report.]

12. Cum ma pun pe /sleep ?Pentru a tasta comanda [/sleep] trebuie sa fii in casa/chiria ta.

13: Cum dau un anunt ?Pentru a da un anunt trebuie sa ai minim level 5 si sa tastezi comanda [/ad] cand esti la CNN.

14. Se ofera ceva de inceput pe acest server ?Da,se acorda un mic bonus pentru a primi acest bonus tasteaza comanda [/bonus]

15. Unde gasesc insula cu cadouri si cutii ?Daca vrei sa gasesti insula cu cadouri si cutii tasteaza comanda [/gps-Roll Location].

16. Cum pot obtine diamante ?Diamantele le poti obtine din  misiunile zilnice, de la [/bp]/crate-uri si roll.

17. Am o stea/doua/trei, ce trebuie sa fac ?Daca ai o stea/doua/trei trebuie sa fugi de politie sau sa te predai.

18. Am ramas fara benzina / masina imi este stricata ce pot face ?Daca ai ramas fara benzina/masina e stricata tasteaza comanda[/service mechanic] si asteapta ca un mecanic sa iti accepte apelul.

19.Sunt in Las Ventura, nu am masina` cum ajung in Los Santos ?Daca esti  in Las Venturas si ai ramas fara masina tasteaza comanda [/service taxi] si asteapta ca un taximetrist sa iti accepte comanda.

 
  •  
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...